Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Військові АТО з Волині отримали земельні ділянки

Військові АТО з Волині отримали земельні ділянки
216050 ПЕРЕГЛЯДІВ

Військовослужбовцям з Волинської області, які були задіяні в антитерористичній операції, безкоштовно видали земельні ділянки. Загалом, за інформацією голови Волинської обласної адміністрації, місцеві військові отримали 2,7 тисячі ділянок.

Під час проведення наради голови Волинської обласної ради Володимира Гунчика очільник області повідомив про надання волинським військовослужбовцям, які були учасниками антитерористичної операції на сході держави, майже 3 тисяч земельних ділянок. Загалом до органу місцевої влади для отримання пільгових ділянок подали заяви понад 7,3 тисячі військових. За інформацією голови Волинської ОДА, на даний момент накази щодо надання учасникам військових дій видали за 72,9 % заяв і більше ніж половина військових, які претендують на отримання ділянок, вже отримали землю у власність.

За словами Володимира Гунчика, на часі зараз питання освоєння переданих у власність військових земельних ділянок. Так, одним з актуальних питань є проблема проведення необхідних комунікацій, найбільш проблемними зонами у цьому плані є Шацький район та землі, що впритул підходять до заповідників.

З метою з'ясування і вирішення всіх можливих у цьому розрізі проблем голова області дав підлеглим завдання щодо створення спеціальної координаційної групи.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео