Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Зона АТО зустріла День знань режимом тиші

Зона АТО зустріла День знань режимом тиші
216428 ПЕРЕГЛЯДІВ

Більше 150-ти тисяч дітей, котрі проживають на підконтрольних Уряду України землях Донбасу, сьогодні пішли до школи та дитячих садочків. Аби забезпечити їм комфорт та тишу, викликані хоч і тимчасовим, проте, все-таки встановленим режимом припинення вогню у зоні проведення антитерористичної операції, українські військові склали власну зброю, почавши виконання пунктів Мінських домовленостей. Сталося це у ніч з 31-го серпня по 1-ше вересня.

Із закликом припинити стріляти українська сторона звернулася й до Російської Федерації. Варто відзначити, що у Кремлі домовленість Тристоронньої контактної групи щодо припинення вогню у Донбасі підтримали.

У Штабі АТО зазначають, що обстрілів позицій української армії проросійськими терористичними угрупуваннями за вказаний вище проміжок часу стало дійсно менше. Але за минулу добу бойовики РФ встигли 25 разів порушити режим припинення вогню, використовуючи великокаліберну артилерію у вигляді мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. Була зафіксована й ворожа снайперська активність.

Найбільше 31-го серпня постраждали такі напрямки як Маріупольський і Луганський. Зазнала втрат і українська армія – один загиблий та один поранений боєць.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео