Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

До України прямують вантажівки російського «гумконвою»

До України прямують вантажівки російського «гумконвою»
81566 ПЕРЕГЛЯДІВ

     40 вантажних автомобілів із «гумконвоєм» із Росії вирушили до окупованих територій на сході України. Про це стало відомо із повідомлення МНС.
     Що саме везуть на Донбас достеменно невідомо, однак статистика показує, що після отримання чергової партії гуманітарної допомоги від Росії обстріли із позицій бойовиків щоразу значно активізуються. Українська сторона, натомість, очікує безстрокового припинення вогню вночі 24 грудня. Про це було домовлено на останніх переговорах у Мінську. Окрім того, Мінські домовленості тримісячної давності передбачають відведення військ по дві сторони лінії розмежування у Комсомольську, Дебальцевому, Кумачовому та Саханці, проте через безперервні обстріли з боку бойовиків дана домовленість досі не виконана.
     Наразі, конфлікт на сході України значно загострився. Бойовики самопроголошених республік здійснюють обстріли українських позицій по всіх напрямках. Ворожі війська застосовують міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети на стрілецьку зброю. Запеклий бій не припиняється впродовж декількох днів на Світлодарській дузі. На жаль, не обійшлось і без людських жертв українських військових.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео