Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У самопроголошеній «ДНР» масово вербують чоловіків в ряди бойовиків

У самопроголошеній «ДНР» масово вербують чоловіків в ряди бойовиків
163416 ПЕРЕГЛЯДІВ

Через значні людські втрати внаслідок загострення конфлікту на сході України бойовики шукають поповнення серед місцевих мешканців, а також масово вербують солдатів, що родом із східного регіону. Разом з тим, у Росії здійснюється активний пошук добровольців з числа «козацьких формувань».

Повідомлення про процес масового вербування місцевих мешканців до угрупувань бойовиків з’явилось на сторінці народного депутата Дмитра Тимчука у соціальній мережі Facebook. Зазначається, що головним завдання бойовиків у процесі вербування є пошук водіїв-механіків та навідників ББМ. Наразі, у самопроголошеній «ДНР» здійснюється ретельна перевірка переселених осіб для подальшої бесіди з ними щодо вступу до рядів бойовиків. Окрім того, найближчим часом до подібних перевірок планується залучити й «поліцію ДНР».

Разом з тим, Дмитро Тимчук повідомляє про активних пошук «добровольців» із Росії. Головну участь у пошуку «добровольців» виконує вище керівництво ФСБ. Варто відмітити, що пошук найманців здійснюється серед «козацьких формувань».

Через загострення конфлікту на Донбасі бойовики зазнають значних людських втрат. 6 лютого було зафіксовано рух вантажівок у кількості 7 одиниць у бік Росії. Вантажні автомобілі були позначені підписом «вантаж 200».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео