Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Джемільов розповів про шляхи повернення Криму

Джемільов розповів про шляхи повернення Криму
54592 ПЕРЕГЛЯДІВ

Депутат партії БПП Мустафа Джемільов переконаний, що повернути півострів військовим шляхом – нереально. Мовляв, це понесе за собою чисельну кількість людських жертв. Окрім цього, запевняє пан Джемільов, поки в України бракує військового потенціалу, аби змагатися з Росією.

Єдиний вихід, певен Мустафа Джемільов, це здійснювати економічний тиск на свого ворога. За його словами, грамотно вибудувані та безкомпромісні економічні санкції зведуть економіку агресора нанівець, що дозволить не лише виграти час, але й змусять РФ рахуватися з міжнародним правом і нарешті добитися бажаного результату – повернути Крим в українські володіння.

Депутат переконаний, недостатньо підвищити рівень життя на материковій України та показати, що з нами кримчанам житиметься ліпше. Кремль, каже Джемільов, ніколи не вважав на людські права, тож на відкрите бажання жителів півострова повернутися до складу України, йому начхати. Як приклад, депутат згадав чеченську ситуацію, де незгідних вбивали, а решту – виселяли з території. Наостанок він додав, що згідно з російським законодавством, людей, які захочуть провести референдум, можуть запроторити за грати на всі 5 років.

Нагадаємо, минулого року Мустафа Джемільов під час візиту до Європейського парламенту повідомив, що Росія постачає на півострів ядерну зброю, а проти кримських татар вводяться репресії.

Цього року він заявив, що Крим заселяють росіянами.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео