Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Нові подробиці вбивства ватажка ДНР Гіві

Нові подробиці вбивства ватажка ДНР Гіві
27479 ПЕРЕГЛЯДІВ

У банді «Сомалі», яку очолював Михайло Толстих на прізвисько Гіві, повідомляють, у кімнату, де перебував їхній ватажок, о 6 ранку влучили з вогнемету «Шміль». Приміщення було штабом керівника днрівців у Донецькій області в селі Макіївка. Є версія, що скоріш за все, окрім Гіві, там знаходилося ще двоє людей. Ця інформація перевіряється.

У смерті Толстих окупанти звинувачують українську диверсійну групу. Натомість останні відкидають свою причетність до його загибелі, перекидаючи відповідальність на Кремль. Міністерство оборони України зазначає, що після боїв у Авдіївці, бойовики зазнали чималих втрат. Мовляв, після цих подій сепаратисти обізлилися на ватажка, звинувачуючи його в імітації поранення у той момент, коли вони були змушені воювати з бійцями АТО. Тож українська сторона запевняє, Гіві отримав смерть від рук своїх же людей.

Натомість у соцмережах розповсюджують відео з інтерв'ю, в якому Михайло Товстих розповідає про передчуття смерті, яка ходить у нього за спиною. Мовляв, він не боїться померти і готовий відправитися на той світ у будь-яку мить. Насамкінець, Гіві вибачився перед дончанами та наголосив, що бойовики робили усе, що від них залежало.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео