Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чергові версії вбивства ватажка на призвісько Гіві

Чергові версії вбивства ватажка на призвісько Гіві
217823 ПЕРЕГЛЯДІВ

Низка вбивств керівників так званих ЛНР і ДНР породило цілу купу версій. Хтось каже, їх прибирають на замовлення Кремля, хтось схиляється до думки, що на той світ одіозних бойовиків відправляють бійці з українських диверсійних груп, а дехто переконаний – між бойовиками точиться війна «свій проти свого».

Кілька днів тому у своїй штаб-квартирі був убитий ватажок незаконного бандоформування «Сомалі» Михайло Толстих. За версією російських ЗМІ, до його смерті причетний радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк. Щоправда політика чомусь роздвоїли, мовляв, Гіві замовили «Зорян» і «Шкіряк».

Кремлівські мас-медіа переконані, що вищезгадані замовники належать до українського істеблішменту. Пропагандисти наголошують, що саме «Зорян» і «Шкіряк» були зацікавлені у смерті бойовика.

Радник міністра внутрішніх справ України прокоментував цю заяву на своїй сторінці у соцмережі. Він написав, все що його налякало, це те, що російські ЗМІ вже встигли його роздвоїти.

У свою чергу у мережі з'явилася інформація, начебто відповідальність за вбивство Гіві взяли на себе його поплічники. Зокрема, російський найманець Ігор Мильцев на призвісько «Француз» і ще двоє його підручних звели зі світу Михайла Толстих. Усі вони були під командуванням Гіві у банді «Сомалі». Проте після бійні в Авдіївці в окупантів з'явився «зуб» на свого ватажка.

Зі слів Ігоря Мильцева, загиблий під час боїв в Авдіївці свідомо прострелив собі ногу й відправився до шпиталю, а щодо своїх підлеглих надав наказ накрити артилерією. Мовляв, він надіявся, що ніхто не виживе. Причиною такої поведінки називають страх за своє життя, який загострився після вбивства Мотороли.

Після цього бойовики поклялися відомстити Гіві. Наступному пророчать смерть Олександру Захарченко, голові ДНР.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео