Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Бойові дії на українському сході не стихають

Бойові дії на українському сході не стихають
244984 ПЕРЕГЛЯДІВ

За останні кілька діб серед українських військових загиблих немає, проте є кілька поранених. Таку інформацію повідомляють у Міністерстві оборони України. Схоже у плани окупантів не входить застосовувати «режим тиші», замість нього бойовики активно беруться за заборонену зброю та ведуть вогонь по позиція сил ЗСУ, каже спікер Міноборони з питань АТО Олександр Мотузняк.

За його словами терористи обстрілюють маріупольський напрямок. Найбільше дістається Водяному та Широкіно. Саме тут зосереджений Павловський фронт, каже пан Мотузняк. 11 лютого російські найманці обстріляли українську бронетехніку, а ввечері свої сили вони зосередили на Красногорівці. Кілька годин окупанти з мінометів і БМП гатили по населеному пункту, провокуючи українських бійців.

Не залишають терористи в спокою й Авдіївську промзону. Там ворожі сили не припиняли обстріл цілих вісім годин, констатує спікер Міноборони. Українські бійці були змушені стріляти у відповідь.

Найспокійніше було на луганському напрямку. У той час, як найманці вели вогонь і по маріупольському, й по донецькому напрямках.

В цілому, кажуть у штабі Міноборони, кремлівські терористи понад 50 разів обстріляли наших військових.

Нагадаємо, ЛНР і ДНР – штучно створені проросійські терористичні організації. Їхня задача – дестабілізувати політичну та військову ситуацію в Україні. Прокремлівські найманці через непідконтрольну українською владою територію отримають бойову техніку, поповнюючи свої ряди завербованими найманцями та озброєнням.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео