Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Джемільов: Крим за кілька кроків від повернення до України

Джемільов: Крим за кілька кроків від повернення до України
245007 ПЕРЕГЛЯДІВ

Півострів став на шлях, який вже скоро поверне його до складу материкової України, впевнений лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемільов. Він додав, що ця думка не лише його, але й іноземних партнерів.

Зокрема, Північноатлантичний Альянс нещодавно заявив, що український народ, хоч і повільно, проте наближає свої страждання до завершення, і вже скоро зможе повернути до складу своєї країни окуповані території.

Джемільов переконаний, у найближчому майбутньому Росію чекає розпад, або ж ситуація стане настільки критичною, що утримувати загарбані території буде нереально. Лідер кримських татар каже, що зараз РФ уже перебуває у кризі, проте ще повністю цього не усвідомлює.

Раніше Мустафа Джемільов зазначав, що прокремлівські представники, які орудують на півострові, зіткнулися з проблемами браку електроенергії. Мовляв, після того, як українська влада влаштувала блокаду електроенергії Криму, окупанти забили паніку. Після чого представники нелегальної влади приїхали на поклін до українського уряду, аби домовитися про нові умови подачі електроенергії на півострів. Однак, як запевняє пан Джемілов, поїздка бажаних результатів не принесла. В результаті російській владі довелося самотужки справлятися зі своїми новими проблемами та вганяти свою економіку в ще більшу кризу.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео