Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Авдіївці триває пекло

В Авдіївці триває пекло
54584 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бойовиків не полишає в спокою минула поразка у Авдіївській промзоні. Тепер вони другу добу палять з важкої техніки та стрілецької зброї по місту безупинно, повідомляють у штабі АТО.

Наразі вони ведуть вогонь по житловим кварталам. Від куль окупантів постраждало двоє мирних жителів. За словами представників штабу, стрілянина нанесла значної шкоди газопроводу. Обстріл йде з усіх заборонених видів військової техніки: танків, гранатометів, великокаліберних кулеметів і навіть мінометів.

За словами керівника Донецької області Павла Жебрівського, сепаратисти кілька разів влучили у шкільну котельню, що й спричинило пошкодження газопроводу. Фахівцям вдалося перекрити газову трубу, однак відремонтувати її через постійний обстріл у спеціалістів немає можливості.

За інформацією Жебрівського, більше снарядів бойовики пускають по позиціям українських військових і по околицям міста.

Нагадаємо, 16 лютого окупанти зосереджували свій вогонь по спальних районах Авдіївки. Один із мирних жителів загинув.

Наостанок додамо, за даними штабу АТО, серед окупантів збільшилася кількість дезертирів. Однак цю інформацію вони приховують, перевищуючи на словах кількість своїх найманців на 20%. Свої позиції окупанти залишають під час найважчих боїв, або ж у місцях, де складна місцевість, та їхні дії важко відслідкувати, повідомляє розвідка. Окрім цього є дані про факти пограбувань, зґвалтувань і побоїв місцевих жителів.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео