Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Фахівці з ремонту компослуг ніяк не можуть приступити до роботи в Авдіївці

Фахівці з ремонту компослуг ніяк не можуть приступити до роботи в Авдіївці
190732 ПЕРЕГЛЯДІВ

6 березня експерти з відновлення електро- та водопостачання в донецькому місті мали розпочати роботу, проте пасьянс так і не склався. Здавалося, нарешті вдалося дійти згоди з противником і домовитися про «режим тиші», отримати необхідні дозволи з обох боків, однак зрушень у цьому напрямку так і не відбулося.

За словами голови Донецької ОДА Павла Жебрівського, з української сторони з самого ранку, аби відновити роботу електромереж і фільтрувальну станцію, з'явилися усі фахівці – сапери, ремонтні бригадири, представники від СЦКК та спостерігачі ОБСЄ,- а ось з боку противника – до праці так і не вийшли. Тож плани довелося на 6 березня згорнути, підсумував пан Жебрівський.

Наразі йдеться про погодження у припиненні вогню на наступний день, аби знову відкрилася можливість довершити непочату роботу.

Нагадаємо, інтенсивні обстріли в Авдіївці спричинили руйнування електромереж і водовідведення. За даними Донецької обласної військово-цивільної адміністрації, запаси води залишилися всього-на-всього на чотири доби. Без світла також зосталася місцева фільтрувальна станція.

Раніше повідомлялося, що російські найманці обстріляли школу та дитячий садочок у Авдіївці, потім перекинули свої сили на околиці міста, де зосереджені позиції бійців АТО. Наразі ескалація бойових дій зафіксована по всій лінії розмежування.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео