Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Оновлення митної системи розпочнеться з Одеси

Оновлення митної системи розпочнеться з Одеси
53393 ПЕРЕГЛЯДІВ

Невдовзі в Одесі з’явиться перша в Україні оновлена митниця. Про це заявив очільник Одеської обласної адміністрації Михаїл Саакашвілі під час виступу на інвестиційному форумі.

Михаїл Саакашвілі, голова Одеської обласної адміністрації, анонсував появу першої в Україні нової митниці. Саме очільник Одеської ОДА очолить створення принципово нової митної системи. За словами Саакашвілі, в одеській митній системі буде впроваджено новий принцип роботи, що дозволить скоротити особовий склад цієї структури, змінити її керівництво. Голова Одеської ОДА також анонсував появу нової системи митних терміналів. Серед помітних змін у митній системі – видалення зайвих ланцюгів митної системи, активніша її комп’ютеризація. Як стверджує Саакашвілі, згодом оновлення розпочнеться і в інших структурах митної служби. Такі зміни створять можливості для оновлення всієї системи.

За словами губернатора Одещина, головним завданням наразі є не лише створити нову систему митниці на Одещині, а й поширити її на території всієї України.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео