Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Закарпаття – це Україна: Балога впевнений, що сеператиських рухів в області немає

Закарпаття – це Україна: Балога впевнений, що сеператиських рухів в області немає
79709 ПЕРЕГЛЯДІВ

Інтернетом поширилась чутка про те, що закарпатські русини вимагають своєї автономії


Інтернетом поширилась чутка про те, що закарпатські русини вимагають своєї автономії. Проросійські спільноти у соціальних мережах навіть закликають «донбаських» сепаратистів підтримати закарпатських, адже вони теж борються за «вірну справу».
Екс-губернатор краю Віктор Балога заперечив усю інформацію, яку подає ЗМІ. Переважно російські видання.
«Я прочитав новину і просто не повірив своїм очам – це ж просто пропаганда! Коли таке було, що Закарпаття прагнуло якнайшвидше від’єднатися від України? У нас живуть справжні патріоти, а ось головному ідеологу цієї маячні – Грецку, слід якраз приїхати у наш край. Тут-то йому добре продемонструють хто і кого підтримує» - каже Балога.
Самі ж мешканці регіону також заперечують будь-які прояви сепаратизму на їх малій батьківщині. За їх свідченням, хто і може поширювати якісь ідеї, щодо відокремлення – це переважно пенсіонери з верховини, проте навіть і ця інформація лишається на рівні місцевих чуток.
Сам же екс-губернатор просить не поширювати фейкових новин про відокремлення, а російських журналістів детально та неодноразову перевіряти інформацію, особливо стосовно тих подій, що відбуваються за кордоном.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео