Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Аеропорт «Миколаїв» «дерибанять» на очах працівників

Аеропорт «Миколаїв» «дерибанять» на очах працівників
185704 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зараз аеропорт втратив усі сертифікати та ліцензії, а самі співробітники – зарплату


«7 місяців тому прийшло нове керівництво і наш колектив радо його зустрів, адже всі сподівалися, що це початок модернізації. Та вийшло зовсім не так: новий голова замість того, щоб витягнути нас з кризи – витягнув останні залізні ворота на металобрухт.» - каже інженер з охорони праці Віталій Зуб.
Працівники розповідають, що зараз аеропорт втратив усі сертифікати та ліцензії, а самі співробітники – зарплату: «Тут заплати не бачили вже цілих 17 місяців. Аеропорт майже ліквідовано, а це означає, що ми не маємо права саджати та відправляти літаки. Якщо б не мої батьки-пенсіонери – взагалі б не знали, як виживали з родиною» - скаржиться водій аеропорту Анатолій Кравець.
Олексій Мелашин є виконуючим обов’язків директора. Він запевняє, що керівництво працює зараз над тим, щоб знову отримати сертифікати та усі необхідні дозволи на польоти. Щодо здачі майна на металобрухт – він виправдовується, що такий радикальний крок був вимушений і лише задля того, щоб забезпечити працівників бодай хоч якоюсь копійкою.
Зараз Облдержадміністрація Миколаєва заявляє, що аеропорт є збитковим. Загальний борг за використання електроенергії, за підрахунки до Пенсійного фонду аеропорт винен більше 30 мільйонів гривень. Єдиний вихід вбачають чиновники – це передати об’єкт на баланс держвласності. В іншому випадку – міжнародний аеропорт вже більше ніколи не запрацює.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео