Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Що побудували військові, щоб захистити Маріуполь

Що побудували військові, щоб захистити Маріуполь
185668 ПЕРЕГЛЯДІВ

Голова МВС Зорян Шкіряк звітує, що наразі було укріплено Маріуполь: «У портовому місті, яке є нашим важливим стратегічним об’єктом була створена найефективніша лінія оборони»


Голова МВС Зорян Шкіряк звітує, що наразі було укріплено Маріуполь: «У портовому місті, яке є нашим важливим стратегічним об’єктом була створена найефективніша лінія оборони».
За його словами, щоденно риються протитанкові окопи та зводяться фортифікаційні споруди. Нагадуємо, що днями раніше мер міста бив на сполох і просив, щоб уряд дав згоду на побудування оборонної лінії вздовж кордону з РФ.
Шкіряк відзначає, що тепер даний район підконтрольної території України є найефективніше укріпленим. Крім того, політик зазначає, що змінилися настрої у міських мешканців: «За весь час перебування тут українських військ люди стали більш патріотично налаштованими. Проукраїнські погляди у Маріуполі, безперечно домінують. Люди готові разом зі збройними силами та бійцями Національної гвардії приймати активну участь в оборонних мірах міста».
Нагадуємо, що на околицях ДНР продовжують імітувати відвід важкого озброєння, ховаючи техніку на покинутих заводах та ангарах.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео