Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Терористи «ЛНР» змушують медиків працювати за їжу

Терористи «ЛНР» змушують медиків працювати за їжу
212217 ПЕРЕГЛЯДІВ

Псевдо-уряд «ЛНР» заявив про створення «гарантованого фонду виплат» у ряді медичних закладів. Може хтось і дійсно недооцінив потенціал новоствореної «держави», але точно не лікарі, що залишилися працювати на окупованій території: вони працюють за «подачки» терористів з російських гуманітарних конвоїв


Псевдо-уряд «ЛНР» заявив про створення «гарантованого фонду виплат» у ряді медичних закладів. Може хтось і дійсно недооцінив потенціал новоствореної «держави», але точно не лікарі, що залишилися працювати на окупованій території: вони працюють за «подачки» терористів з російських гуманітарних конвоїв.
Народний депутат, лідер угрупування «Інформаційний супротив» - Ігор Тимчук повідомляє, що «гарантовані» заробітні платні по 1700-1800 гривень медичні працівники при новій «владі» ще жодного дня не бачили, натомість медиків окупованої Луганщини спіткала затримка виплат. Інколи терористи «платять» бюджетникам продуктами, що надходять з російських вантажівок. Проте навіть такі «виплати» досить нестабільні.
Звісно бойовикам зараз зовсім не до зарплат лікарів-бюджетників, адже представники «ЛНР» зараз зайняті поділом між собою вугільного бізнесу Луганщини.
«Зараз так зване керівництво «ЛНР» займається тим, що призначає своїх людей на керівні посади. Таким чином ще до встановлення офіційної влади після виборів у регіоні, бандити хочуть роздерти між собою вугільний бізнес. Зазначу, що керівництво за часів «ЛНР» на шахтах було змінено не раз. Разом з тим, видобуток вугілля скоротився десь на 70-80%. Замість стандартних трьох змін, тепер люди працюють лише в одну», - зазначає у своєму повідомленні Тимчук.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео