Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Татар в Криму будуть депортувати

Татар в Криму будуть депортувати
238729 ПЕРЕГЛЯДІВ

Історія завжди повторюється. Так чи інакше. Політики змінюють текст промов, але не суть своїх дій. В Криму піднялася паніка серед національних меншин – татар. Появилась інформація, що татар у Криму будуть депортувати. Знову


Історія завжди повторюється. Так чи інакше. Політики змінюють текст промов, але не суть своїх дій. В Криму піднялася паніка серед національних меншин – татар. Появилась інформація, що татар у Криму будуть депортувати. Знову.
Глава Меджлісу Кримськотатарського народу Рефат Чубаров відкрито заявив, що після анексії півострову Росією становище національної меншини різко погіршилося.
Нагадаємо, що Меджліс від самого початку російської агресії зберігав свою прихильність до України і був проти незаконної анексії територій.
«Після подій 2014 року – ми готові вже до всього з боку Росії. Не виключаємо, що уряд Путіна готовий навіть депортувати цілий народ, як колись у 1944 році зробив Сталін», - з жалем зазначає Чубаров.
Крім того, глава Меджлісу на засіданнях Європарламенту у Брюсселі не раз говорив про те, що через значні порушення прав людини та тиск з боку влади за національною ознакою стало причиною добровільної імміграції кримських татар. Чубаров зазначає, що вже 8 членів Меджлісу проживає на материковій Україні.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео