Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чому з карток метро киян зникли гроші?

Чому з карток метро киян зникли гроші?
132802 ПЕРЕГЛЯДІВ

Столичні жителі з недовірою поставились до впровадження електронних карток для оплати проїзду на метро. Сьогоднішній випадок тільки поглибив паніку серед мешканців Києва


Столичні жителі з недовірою поставились до впровадження електронних карток для оплати проїзду на метро. Сьогоднішній випадок тільки поглибив паніку серед мешканців Києва.
«Гроші зникли ще у четвер.» - скаржаться пасажири метрополітену. Київське метро пропускає щоденно тисячі жителів та гостей міста, відключення карток стало перепоною для проїзду, проте кияни не поспішають іти протестувати, адже на кожній станції працівники безперешкодно пояснювали ситуацію, що склалася і радити негайно звернутися до кас метрополітену, що знаходяться в районі КПІ.
«У мене ще вранці картка працювала. Я спустилася в метро, а вже ввечорі турнікет мене не пропустив. Вибило надпис: «Картка недійсна», хоча я регулярно поповнюю, щоб не стояти в чергах щоразу, як спускаюся в метро,» - розповідає місцева жителька і додає, що працівники метрополітену вибачилися, бо вийшла проблема із центральною електронною системою – результатом стали списані кошти українців.
Саме ж управління метрополітену закликає киян у разі необхідності звертатися до офісу на КПІ, зокрема тут обіцяють повернути незаконно списані гроші з карток, проте на даний момент до них звернулося лише 2 особи.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео