Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Донеччині визнали Росію агресором

На Донеччині визнали Росію агресором
53225 ПЕРЕГЛЯДІВ

На позачерговому засіданні Першотравневої районної ради обласні депутати підтримали постанову ВРУ про визнання Росії – агресором, а ДНР та ЛНР – терористичними організаціями. Рішення було підтримано одностайно.


Мангуш. Донецька область. Місто, до якого війна не дійшла. На позачерговому засіданні Першотравневої районної ради обласні депутати підтримали постанову ВРУ про визнання Росії – агресором, а ДНР та ЛНР – терористичними організаціями. Рішення було підтримано одностайно.
Про рішення районної ради повідомила прес-служба полку спеціального призначення «Азов». Як зазначають самі бійці – це лише перша ластівка, очікують масового прийняття подібних рішень.
В Інтернеті люди жартують, що треба вже переносити після звільнення Донбасу «столицю» області до Мангушу чи Маріуполю, адже саме ці населені пункти показали найбільшу патріотичність у даній ситуації.
Голова Державної районної адміністрації Дмитро Черениця заявив, що необхідно, щоб усі установи Донбасу визнали Росію агресором. За його словами, це буде добрим показником для усіх, хто зараз занепокоєний ситуацією в регіоні.
Нагадуємо, що до цього рішення ВРУ від 27 січня офіційно підтримали урядовці Маріуполю, Слов’янську, Полтави, Херсону та Рівного.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео