Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чергове нововведення ДНР та ЛНР завершилося провалом

Чергове нововведення ДНР та ЛНР завершилося провалом
106272 ПЕРЕГЛЯДІВ

Якщо у вас на касі в магазині приймають гривні, долари, карбованці – то можливо ви зараз в одній з терористичних республік. Мультивалютна система розрахунку – нонсенс для нормальної держави. Історики розповідають, що така система була в Україні лише раз у житті і то неофіційно: під час Другої світової війни.


Якщо у вас на касі в магазині приймають гривні, долари, карбованці – то можливо ви зараз в одній з терористичних республік. Мультивалютна система розрахунку – нонсенс для нормальної держави. Історики розповідають, що така система була в Україні лише раз у житті і то неофіційно: під час Другої світової війни. На тодішніх базарах ходила будь-яка монета: від карбованця – до долара.
У терористичних державах запропонували також ввести мультивалютну систему: в ідеалі людина могла б розрахуватися за придбаний товар гривнею, доларом, євро чи карбованцем. Проте, так званий, уряд бойовиків знову потерпів провал: люди просто не хочуть отримувати пенсії, заробітні платні, стипендії у чотирьох видах валюти одразу.
Більше того, торговці відмовляються розраховуватися з покупцями, які пропонують їм рублі. Місцеві жителі зазначають, що той курс, який зараз встановили терористи є взагалі не вигідним: «Купити щось на ринку за рублі – взагалі нереально. Ми їдемо купувати продукти до українських фермерів, але вони відмовляються брати російські гроші, адже банально це просто невигідно продавати товар за українськими цінами, але отримувати мізерні карбованці. Дождемося, що взагалі ніхто продукти продавати сюди не повезе».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео