Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Якою буде стіна на сході України?

Якою буде стіна на сході України?
106285 ПЕРЕГЛЯДІВ

Оборонна споруда на сході України існує зараз у стадії розробки. Довершити конструкцію вирішили ракетним щитом.


Оборонна споруда на сході України існує зараз у стадії розробки. Довершити конструкцію вирішили ракетним щитом.
Нагадуємо, що Україна вже на законодавчому рівні відновила захисну дію ракетного щита.
Проект нової Стратегії національної безпеки був представлений ще 9 квітня Олександром Турчиновим. Розроблявся проект спільно з директором Національного інституту стратегічних досліджень Володимиром Горбуліним.
«Ми відповідальні за оборону нашої держави, тому зараз необхідно зосередити увагу на тих військових розробках, які власне має сама Україна. Ракетний щит разом із стіною повинні забезпечити спокій нашим регіонам. Наша розробка має стати тим військовим потенціалом, що необхідно реалізувати», - розповідає Турчинов.
Проект секретаря РНБО викликав позитивну реакцію військових Європи та справжню істерику у Росії. Як, неофіційно зазначають народні обранці: «Якщо РФ підняла істерику – то значить ми зробили ефективну стратегію захисту».
Керівник служби інформаційної безпеки РНБО Валентин Петров розповідає, що на розгляд нові зміни до Стратегії будуть винесені у найближчі терміни. За його словами, новий документ набуде прояву у таких актах, як Воєнна доктрина та Стратегія інформаційної безпеки.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео