Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кримська «самооборона» знущається над кримськими татарами

Кримська «самооборона» знущається над кримськими татарами
212550 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кримські татари затвердили, що не хочуть повторити долю депортованих предків, тому Меджліс знову подав прохання до світової спільноти – розглянути порушення прав корінного населення Криму.


Більше року тому російські ЗМІ назвали озброєних сепаратистів в Криму – «самообороною». Якщо вірити РФ, ці люди навіть займалися захистом населення на півострові. Те, що ми безпосередньо бачимо зараз – це знущання на народом. Здебільшого на анексованій території страждає корінне татарське населення.
Бандити діють старими методами, що відпрацьовував російський уряд століттями: підпал торгівельних точок, погром магазинів, що належать татарам. Тільки під Алуштою було знищено готель, два кафетерія, а також торгівельний павільон. Про це повідомляє голова Комітету із захисту прав кримських татар.
Далі – більше. Від псевдо-захисників постраждала мусульманська мечеть на півострові. Інцидент трапився в Бахчисарайському районі, село Скалисте. Невідомі кидали у неї пляшки із горючою рідиною. Місцеві жителі – в шоці, адже до моменту анексії протистоянь на основі релігійного питання не було взагалі.
Про те, що представників Меджлісу викликають за доносами невідомих викликають раз за разом на допити – годі і говорити.
Як відзначають експерти, всі ці інциденти є планомірною війною проти місцевого населення. Що тут можна доводити, якщо і самі люди бачать очевидне. У соціальних мережах ведуться різного роду дискусії. Великий відсоток є повідомленнями про неправомірні дії українців, які за підозрою створюють так звані «кремлеботи». Так чи інакше, а страждають від цього місцеве населення. Кримські татари затвердили, що не хочуть повторити долю депортованих предків, тому Меджліс знову подав прохання до світової спільноти – розглянути порушення прав корінного населення Криму.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео