Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Бойовики не можуть поділити владу на окупованих територіях

Бойовики не можуть поділити владу на окупованих територіях
132895 ПЕРЕГЛЯДІВ

Начальник ГУМВС в Донецькій області розповідає, що серед бойовиків продовжуються внутрішні розборки.


Єдність – запорука успіху. Чому зникали цілі племена у давнину? Не було миру всередині суспільства. Колос на глиняних ногах під назвою «ДНР» теж зазнає внутрішнього розбрату майже щодня.
Начальник ГУМВС в Донецькій області розповідає, що серед бойовиків продовжуються внутрішні розборки.
Частина терористів, а саме комбат на прізвисько «Сєвєр», а також комбат роти «Пух» втекли з омріяної народної республіки. Грубо кажучи, їх вимусили внутрішні чвари за місцеву владу.
Як зазначає пан Аброськин, «біженці» виїхали «за кордон» – в сусідню ЛНР, адже перебуваючи, там вони можуть мати хоч якусь гарантію безпеки для себе. До тих пір, поки і там не почнеться міжусобний розбрат. В «ДНР» же своїх колишніх побратимів-ополченців оголосили зрадниками та дезертирами. Погрожують розстрілом.
Місцеві жителі розповідають, що у бойовиків не було єдності з перших днів: «Ще влітку вони влаштовували розборки прямо на вулицях. Була стрілянина. Підривали чужі авто. Вже тоді ми не ризикували виходити ввечері на вулицю. Мало того, що стріляють по окраїнам, так ще в центрі ведуть перестрілки між собою. Бандити – що й казати. В 90х хоч по центру не ганяли зі зброєю…», - розповідають мешканці міста Горлівка.
Експерти ж зазначають, що такого роду розборки відбуваються не просто між окремими особистотями псевдо-ополчення – відстрілюють конкурентів російські найманці.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео