Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Стіна пам’яті воїнам АТО з’явилася у Києві

Стіна пам’яті воїнам АТО з’явилася у Києві
159625 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Києві відкрили меморіал, стіну пам’яті тим військовим, хто загинув під час антитерористичної операції на Донбасі.


Вони – борці за нашу незалежність і найменше, що може зробити держава, українець – це вшанувати їх пам’ять. У Києві відкрили меморіал, стіну пам’яті тим військовим, хто загинув під час антитерористичної операції на Донбасі.
800 фотокарток військовослужбовців тепер нагадують про свою місію біля входу у Михайлівський Золотоверхий собор. Таким є меморіал пам’яті тим військовим, хто поклав своє життя у боротьбі з агресором.
Стіна пам’яті викликає неабиякий інтерес у самих киян. Люди підходять до стіни: хтось просто дивиться, хтось приніс квіти, деякі покидають місце зі сльозами на очах.
«Я думаю, дуже символічно було розташувати таку пам’ятку саме коло Михайлівського Золотоверхого собору, адже ще у давнину коло собору проводжали воїнів боронити землі, а у дні Майдану він прихистив наших героїв, які тікали від "беркуту"… Зараз тут всі кияни та гості міста можуть проститися з тими, хто у наші дні захищають країну. Привела сьогодні своїх дітей, щоб теж знали, ким пишається наша держава», - розповідає місцева мешканка Олена, яка прийшла подивитися на відкриття стіни пам’яті.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео