Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Розенко не підтримує закон про спрощення субсидій

Розенко не підтримує закон про спрощення субсидій
212994 ПЕРЕГЛЯДІВ

 Очільник Міністерства соціальної політики Павло Розенко дуже різко відгукнувся про закон стосовно спрощення отримання субсидій для пенсіонерів та інвалідів, прийнятий Верховною Радою

Очільник Міністерства соціальної політики Павло Розенко дуже різко відгукнувся про закон стосовно спрощення отримання субсидій для пенсіонерів та інвалідів, прийнятий Верховною Радою. Розенко вважає, що це нововведення взагалі позбавить незахищені категорії пільг.
Павло Розенко назвав абсурдним закон про спрощення отримання субсидій, що стосується громадян, які отримують пенсії або мають інвалідність. Найбільше міністр обурився через рядок, який стверджує, що для отримання субсидії не потрібно буде спеціально звертатися у відповідні органи, оскільки для того, щоб спеціалісти місцевого органу дізналися, чи потрібна громадянам субсидія, участь самих людей не потрібна.
Ще один пункт, який не влаштовує Павла Розенка і через який урядовець називає законопроект вершиною абсурду, необхідність здавати у місцеві органи довідки, які уряд уже один раз скасував. Міністр називає це пережитком минулого і не вважає за потрібне повертатися до того, від чого відмовилися.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео