Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Американський сенатор: "Україні потрібна значно більша військова допомога"

Новини України: Американський сенатор: "Україні потрібна значно більша військова допомога"
238186 ПЕРЕГЛЯДІВ

Американський сенатор від демократів Крістофер Мерфі закликав керівництво Сполучених Штатів Америки, зокрема, президента Барака Обаму негайно змінити свою позицію по відношенню до України.


Американський сенатор від демократів Крістофер Мерфі закликав керівництво Сполучених Штатів Америки, зокрема, президента Барака Обаму негайно змінити свою позицію по відношенню до України. Він закликав розпочати постачання більш серйозного озброєння для українських військових через різке погіршення ситуації на Донбасі. «На моє переконання США повинні якомога швидше розпочати поставки до України більш серйозного озброєння»,- заявив він.
Також він повідомив, що продовжує тиснути на адміністрацію Барака Обами, щоб зробити можливими поставки до України озброєння. За його словами озброєння потрібно надати, оскільки введені раніше економічні санкції не принесли очікуваного результату і Російська Федерація «не відступила». На його думку надання озброєння дозволить українським військовим і надалі гідно захищати свою батьківщину від окупанта. Також він висловив припущення, що військове протистояння на сході України скоро не закінчиться. При цьому він високо оцінив дії українського уряду і президента, які, за його слова, « взялись керувати країною у важкий час».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео