Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В НБУ розповіли, що курс долара тепер змінюватиметься щодня

В НБУ розповіли, що курс долара тепер змінюватиметься щодня
132696 ПЕРЕГЛЯДІВ

Здається, тільки нещодавно в уряді раділи, що курс долару зайняв мінімальну стабільну позицію, проте чиновники НБУ оголосили, що з 31 березня на Міжбанку курс валюти буде оновлюватися щодня


Здається, тільки нещодавно в уряді раділи, що курс долару зайняв мінімальну стабільну позицію, проте чиновники НБУ оголосили, що з 31 березня на Міжбанку курс валюти буде оновлюватися щодня.
Постановою від 26 березня цього року головні банкіри країни заявили, що офіційний курс гривні до іноземних валют та дорогоцінних металів передбачається встановлюватися в кінці кожного робочого дня і вступати в сили з наступного ранку.
Оприлюднювати зміни планують в середині робочого дня. Урядовці зазначають, що українцям не слід панікувати: зміни курсу будуть незначні, адже тепер планується тримати долар в межах 22 гривень. Проте, НБУ зазначає, що коливання на валютному ринку будуть присутні.
Методика нового розрахунку проходить останні етапи довершення. Самі ж чиновники НБУ поки що утримуються публічно коментувати рішення.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео