Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Модернізація руками ЄС: що змінено в Україні?

Модернізація руками ЄС: що змінено в Україні?
212148 ПЕРЕГЛЯДІВ

Документ про асоціацію України з ЄС заклав важливий фундамент для проведення реформ у нашій державі

Документ про асоціацію України з ЄС заклав важливий фундамент для проведення реформ у нашій державі. Такої думки притримуються не тільки експерти, а й прості громадяни.
Крім заключення ряду договорів між Україною та ЄС існує офіційна Повістка дня асоціації, де представники обох урядів спільно розробляють стратегію подальшого впровадження європейських стандартів. На додаток, варто розповісти, що відбувається не тільки загальна розробка реформ: ЄС та Україна разом проводять моніторинг, щодо сприйняття нового законодавства світовою спільнотою і українцями зокрема.
Зараз на Повістці дня асоціації існують десять пунктів найбільш пріоритетних реформ, а саме: конституційна реформа, зміни у порядку державних закупівель, боротьба з корупцією, реформа виборчого законодавства та інші, не менш важливі зміни.
Прес-служба Ради ЄС відзначає, що тільки спільно, Україна та Європейський союз, зможуть досягти потрібного результату на шляху до змін: «Тільки спільними зусиллями у фінансових, політичних та технічних методів роботи ми нарешті зможемо позбутися застарілої системи в Україні і прийти до пришвидшення офіційного прийняття нової держави до складу ЄС.»

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео