Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Верховна Рада взяла курс на Європу

26817 ПЕРЕГЛЯДІВ

А депутати зреагували на звернення Президента України. Нагадаємо, що нещодавно Петром Порошенком було озвучене прохання аби народні обранці своїми голосами підтримали усі необхідні для лібералізації візового режиму із Європою законопроекти.

Отож, під час засідання Верховної ради українські парламентарі, котрі на протязі дня розглядали лише дані законопроекти, підтримали лише два з них, проголосувавши за закон, який після того, як набере чинності удосконалить положення про судовий захист громадян іноземних держав та осіб, які не мають громадянства взагалі. Другим законодавчим актом передбачено, чітке регулювання усіх питань, які потрібно вирішити, аби протидіяти нелегальному перетину кордону та незаконним міграціям людей.

Змінено і парламентський документ, в якому прописані права, які мають біженці та особи, які потребують додаткового або тимчасового захисту. Відтепер процедура отримання документів для цих осіб вдосконалена.

За роботою українського Парламенту спостерігав Ян Томбінський, котрий є головою представництва Єврозоюза в українській державі, а також депутати Європарламенту.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео