Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Україні будуть реформувати тарифи

В Україні будуть реформувати тарифи
79785 ПЕРЕГЛЯДІВ

Народний депутат Юлія Тимошенко заявила, що нарешті буде працювати орган, який буде розглядати не просто суху статистику, а цілий процес підвищення тарифів: «Ми всі разом стояли на тому, щоб такий орган був створений в Україні.

Питання тарифів розглядається вже кілька тижнів серед урядових кіл. Обгрунтоване чи необґрунтоване підвищення цін на сплату комунальних послуг тепер буде розглядати спеціальна робоча група у ВРУ.
Дане рішення було прийнято на ранковому засіданні. Народний депутат Юлія Тимошенко заявила, що нарешті буде працювати орган, який буде розглядати не просто суху статистику, а цілий процес підвищення тарифів: «Ми всі разом стояли на тому, щоб такий орган був створений в Україні. Я думаю, тепер ми зможемо отримати об’єктивні дані, щодо підвищення тарифів», - коментує Тимошенко.
Більше того, нардеп впевнена, що після моніторингу та детального аналізу даних уряд зможе не тільки переглянути шляхи нарахування тарифів, а й доб’ється того, що оплата комунальних послуг буде знижена.
Нагадуємо, що «Київенерго» вже став на шлях того, щоб спростити систему оплати послуг ЖКХ громадянам. Зокрема, люди тепер зможуть дрібними платежами виплачувати свою заборгованість підприємству.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео