Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Відсьогодні будуть офіційно заборонено російські фільми

Відсьогодні будуть офіційно заборонено російські фільми
106519 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ще на початку весни в уряді йшла мова про те, що необхідно заборонити потік російських медійних продуктів

Ще на початку весни в уряді йшла мова про те, що необхідно заборонити потік російських медійних продуктів.
«Люди дивляться серіали, де героїзують російських міліціонерів, військових. Дивляться, як борються із злочинністю і Росії. Звісно, після цього вони будуть просити Путіна ввести війська», - казали депутати Верховної ради.
Хоч законопроект і було давно прийнято – до сили він вступив лише зараз. Нагадуємо, що 5 лютого 2015 р. народні депутати підтримали у другому читанні законопроект № 1317 "Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України". Президент України Петро Порошенко підписав цей закон 2 квітня.
Закон "Про внесення змін у деякі закони України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України" тепер забороняє трансляцію російських серіалів, фільмів та взагалі будь-якої аудіо-візуальної продукції, що шкодить іміджу нашої держави.
Зокрема акцент ставиться на популяризацію російських військових спецслужб та правоохоронних органів, заборонено тепер також буде трансляцію відеопродукції, яка визнає правомірність окупації України у будь-які часи історії.
Заборона на медіа продукцію стала, звісно, суворою зараз, проте це лише стосується фільмів, що вийшли з 1 серпня 1991 року. Радянську спадщину кінематографії депутати вирішили не чіпати.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео