Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українська мостова інфраструктура почне реформуватися наступного року

Українська мостова інфраструктура почне реформуватися наступного року
162358 ПЕРЕГЛЯДІВ

Володимир Омелян - міністр інфраструктури України – назвав майбутній 2017-й рік часом відновлення усіх українських мостів, котрі наразі потребують серйозного ремонту. Розпочалося масштабне реформування інфраструктури нашої держави, зокрема, реконструкція її стратегічно важливих архітектурних об'єктів, вже цього року з будівництва нового моста, котрий об'єднуватиме два райони Чернівецької області. Проте, у планах Міністерства інфраструктури України на наступний рік не тільки завершення будівництва зазначеного вище мосту, а й відновлення тих ідентичних об'єктів, чиє зношення на сьогоднішній день складає більш ніж 90%, а технічний стан є далеким від задовільного.

Займатиметься вирішенням цього актуального питання державна установа разом із Укравтодором. З точки зору Володимира Омеляна, іменування 2017-го року часом відновлення мостів України дуже доречно, оскільки подібні дії – стратегічно важливі як для країни, так і для її громадян.

Реформуватиметься Міністерство інфраструктури і у частині україно-європейської співпраці. Стосується це, у першу чергу, створення комфортних умов для українців під час перетинання ними кордонів між Україною та Європою, а також впровадження додаткового будівництва пунктів пропуску та проектів ремонтування українських доріг.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео