Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Представники ОБСЄ констатували значний відсоток успішно впроваджених в Україні реформ

Представники ОБСЄ констатували значний відсоток успішно впроваджених в Україні реформ
81395 ПЕРЕГЛЯДІВ

74% - саме стільки реформ, спираючись на офіційну заяву Дмитра Шимківа – секретаря Національної ради реформ та, за сумісництвом, заступника Глави Адміністрації президента України – вже успішно впроваджено в усіх галузях Української держави. Правильність обраного Україною шляху реформування підтверджено і в ОБСЄ, зокрема, Координатором проектів вищезазначеної організації Вайдотасом Вербою. Сталося це під час офіційної зустрічі представників української та європейської сторін.

За словами Дмитра Шимківа, завдяки всебічній співпраці України з ОБСЄ рівень впроваджених реформ незабаром зросте до 90%, а сама Національна рада вже суттєво покращила рівень власної роботи. Можливим це стало завдяки підтримці Організацією з безпеки та співробітництву в Європі проектів державної установи, новітньому електронному доступу до її матеріалів, ініційованому у рамках екологічного проекту «Без паперу», та багатьом комунікаційним ініціативам, котрі в ОБСЄ мають намір не тільки підтримувати, а й розширювати.

Важливо додати, що позитивні зміни, викликані подібною співпрацею України та Європи, відтепер значно краще сприймають і громадяни нашої держави. Вайдотас Верба зазначив, що успіх будь-якого реформування завжди залежить саме від сприйняття та підтримки його людьми, оскільки широкий загал завжди є і буде тією рушійною силою, яка зміцнює позиції будь-яких реформаторів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео