Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Верховна Рада буде розробляти нову стратегію економічного розвитку

Верховна Рада буде розробляти нову стратегію економічного розвитку
79766 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Ми повинні працювати надалі над реформами», - заявляє глава ВРУ Володимир Гройсман і додає: «Зараз нам потрібно довершити весь процес».


«Ми повинні працювати надалі над реформами», - заявляє глава ВРУ Володимир Гройсман і додає: «Зараз нам потрібно довершити весь процес». За словами спікера ВРУ парламент зараз працює над тим, щоб розробити якісну стратегію впровадження змін. До такого напряму відноситься робота над економічною лінією розвитку держави.
«Наша мета зробити внутрішній та зовнішній ринок в Україні за європейською моделлю функціонування. Децентралізація влади, угоди з ЄС – це, звісно, добре, але ми маємо не тільки приділяти увагу політичній сфері нашої держави, а насамперед – економічній», - зазначає Володимир Гройсман.
Спікер наголошує на тому, що держава має досягти такого рівня, коли максимально можна буде не залежати від імпорту сировини. Пан Гройсман вважає, що зараз необхідно поставити пріоритетом розвиток внутрішнього видобування різних матеріалів виробництва.
«Наша держава надзвичайно багата. Треба зараз поставити акцент саме на видобутку власної сировини. Так, це важко в умовах війни, але треба працювати і робити нашу економіку дієздатною», - наголошує спікер.
Гройсман зазначає, що посилення внутрішнього ринку є одним із сегментів економічної стратегії ВРУ. Найважливішим кроком є створення комфортного інвестиційного клімату, а також вдосконалення законодавчої бази.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео