Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Сьогодні буде прийнято зміни до Податкового та Кримінального кодексу

Сьогодні буде прийнято зміни до Податкового та Кримінального кодексу
26717 ПЕРЕГЛЯДІВ

Скільки живе незалежна Україна, стільки змін вносилося до Податкового кодексу. Спеціалісти скаржаться, що такі часті поправки не дають нормально працювати.


Скільки живе незалежна Україна, стільки змін вносилося до Податкового кодексу. Спеціалісти скаржаться, що такі часті поправки не дають нормально працювати. Тим не менш, наші кодекси мають пережити нові зміни щонайменше ще один раз. ВРУ сьогодні розглядатиме нові положення до Податкового та Кримінального кодексів.
Конкретно під зміни підпаде стаття про надання адміністративних послуг, а також закон «Про акціонерні товариства». Зазначимо, що планується провести процедуру спрощення виплати дивідендів акціонерам. Крім цього буде розглянуте питання про введення податку на окремі види транспортних засобів в рамках «податку на розкіш».
До кримінального кодексу внесуть поправки щодо регламенту проведення обшуку та вилучення майна. Також ВРУ планує внести поправки до закону про громадянський контроль за правоохоронними органами та розглянути систему правил зупинки транспорту. На думку депутатів, в Україні штучно створили забагато формальних причин для того, щоб штрафувати водіїв транспортних засобів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео