Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Титани українського бізнесу об’єднають зусилля

214380 ПЕРЕГЛЯДІВ

Найбагатші представники українського бізнесу провели зустріч, на якій обговорили економічну ситуацію, що склалася в Україні, та варіанти її вирішення. В обговоренні взяли участь 30 найбільших бізнесменів, які до кінця року мають утворити спільну заяву щодо плану стабілізації економіки.

У столиці України відбулася зустріч найбільших бізнесменів України: власники великих підприємств і груп компаній за круглим столом обговорили економічну ситуацію, у якій опинилася Україна на кінець 2015 року, і можливі варіанти вирішення наявних проблем. У зустрічі взяли участь Віктор Пінчук, Сергій Тарута, Олег Бахматюк, Василь Хмельницький та деякі інші. Був на обговоренні і представник холдингу Ріната Ахметова.

За результатами зустрічі бізнесмени не прийняли конкретних рішень, однак перед ними стоїть завдання до кінця 2015 року визначити головні тези та утворити робочу групу, що має працювати над заявою про план стабілізації, який має послугувати виходу України з кризи.

На доопрацювання підсумкового документа бізнесменам відводиться наступний тиждень.

Один з учасників, колишній губернатор Донеччини Сергій Тарута зауважив, що метою їхньої спільної діяльності є робота над певними акцентами цієї заяви, які покликані змусити українців повірити в аргументи учасників цієї програми.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео