Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Марк Цукерберг продовжує світову благодійну діяльність

Марк Цукерберг продовжує світову благодійну діяльність
108271 ПЕРЕГЛЯДІВ

Генеральний директор та засновник «Facebook» - найпопулярнішої соціальної мережі у світі – Марк Цукерберг не втомлюється примножувати власні мільярдні статки, аби потім направляти їх у благодатне економічне русло. Чергові 95 мільйонів американських доларів, котрі Марк та його дружина Прісцилла Чан виручили після продажу більш ніж 750-ти тисяч акцій «Facebook», вже відправлені для фінансування шляхів пошуку вирішення проблем у таких галузях як охорона здоров'я, освіта та наука.

Варто відзначити, що без урахування минулих фінансових надходжень від містера Цукерберга, зазначений вище платіж – перший із запланованих філантропом та його дружиною після народження доньки. До плану використання 99% свого вражаючого багатства Марк та Прісцилла включили громадську діяльність та благодійність, спонсувати котрі подружжя має намір до кінця свого життя.

Дозволити собі повністю поринути у допомогу змученому світові батько «Facebook» може, не замислюючись про можливість зазнати банкрутства чи неконтрольованих збитків: соціальний бізнес містера Цукерберга завдяки «Facebook» отримує дедалі кращі показники (майже 10% подорожчання акцій компанії вже зафіксовано цього року), а статки Марка оцінюються в астрономічні 50 мільярдів доларів. І це, спираючись, на щедрість мільярдера та успіх кожного з його бізнес-починань – навіть не верхівка айсбергу.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео