Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Найвищу заробітну платню для українців забезпечують галузі авіації, фінансів та страхової діяльності

Найвищу заробітну платню для українців забезпечують галузі авіації, фінансів та страхової діяльності
162354 ПЕРЕГЛЯДІВ

Майже на 15%, порівнюючи із минулорічними економічними показниками, зросли заробітні плати громадян нашої держави. Причому, найбільш прибутковими бізнес-сферами у контексті зароблених коштів виявилися українська авіація (більше 25-ти тисяч гривень на місяць), фінанси й страхова діяльність (майже 9,5 тисяч гривень) та телекомунікації (трохи більше дев'яти тисяч).

У той час як зазначені вище галузі переживають своє друге економічне відродження, найменший зарплатневий рівень зафіксовано серед представників таких професій як кур'єри та поштарі (менше трьох тисяч гривень), а також робітники готельно-ресторанного бізнесу і сфери охорони здоров'я – 3,6 тисяч гривень.

Цікаво, що серед тих областей, котрі у поточному році отримували найвищі заробітні плати, традиційно лідирують Київська, Донецька (без урахування її тимчасово окупованих територій), Дніпропетровська та Одеська області. У фінансових аутсайдерах станом на цифри економічних показників 2016-го року опинилися Тернопільська, Кіровоградська, Херсонська та Чернівецька області, причому, перша зі списку має найнижчі зарплатневі показники серед усіх регіонів України.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео