Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

75 відсотків українських котелень готові до зими

160103 ПЕРЕГЛЯДІВ

Котельні України вже майже повністю готові до початку опалювального сезону. За словами Едуарда Кругляка, заступника міністра регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства, 75% всіх котельних вже відремонтовані.

Як розповів на брифінгу заступник очільника Міністерства регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства Едуард Кругляк, станом на 25 серпня підготовлені до початку опалювального сезону 75 відсотків котелень держави. Як розповів чиновник, серед понад 21 тисячі котелень, які потребували ремонту, більше 15 тисяч вже готові до використання.

Окрім планового ремонту, на 2015 рік у відомстві запланували реконструкцію 614 котелень, на кінець серпня зробили реконструкцію 446 об’єктів.

Крім того, вже замінили понад 77 відсотків котлів, а також здійснили капітальний ремонт майже 72 відсотків котлів. Серед 360 км теплових мереж, які потребують заміни, наразі замінено 232 км.

За словами Кругляка, у 2015 році замінили багато водогонів — 73 відсотки від запланованого обсягу, а також проведені ремонтні роботи каналізаційних мереж — їх вдосконалили на 75 відсотків.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео