Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Прем’єр-міністр наказав підготувати школи до зими

53522 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українські школи мають бути підготовлені до зимового сезону вчасно і у повному обсязі. Таке розпорядження дав прем’єр-міністр Арсеній Яценюк місцевим владам і розпорядився збільшити фінансування цієї галузі.

Арсеній Яценюк, виступаючи на телебаченні, офіційно звернувся до представників місцевих влад із вимогою збільшити фінансування шкіл з метою підготовки навчальних закладів до початку зимового сезону. Своє звернення прем’єр адресував місцевим органам влади, приурочивши його до Дня вчителя. Він закликав віддати школам до 40 відсотків бюджетних коштів, які місцеві органи влади тепер мають змогу заощадити завдяки дії закону про децентралізацію. Яценюк зауважив, що будь-який ремонт у школах має проводитися не за рахунок батьків дітей, а з місцевого бюджету. Але зараз особливо важливе значення має перш за все підготовка навчальних закладів до зими — налагодження систем опалення та заміна вікон у класах.

За словами Яценюка, голови місцевих адміністрацій мають відвідати школи та на власні очі побачити, що саме у кожній з них вимагає термінових змін.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео