Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Боротьба проти імпорту триває

106751 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно «казаки» Росії оголосили війну іноземному пиву та домоглися заборони на імпорт продукту на територію федерації. Однак, список продуктів, котрі значаться у списку ембарго, як заборонений товар стрімко зростає.

Тепер російським жінкам, котрі перучи, користувалися пральними порошками іноземних брендів, повинні шукати аналоги вітчизняного виробника, адже у Росспоживнагляді повідомили про те, що на територію Російської Федерації заборонений ввіз пральних порошків та миючих засобів торгових брендів "Werner & Mertz GmbH", ТОВ "Henkel Rus",ЗАТ "ЄСП-Контракт ГмБХ". Також у немилість потрапила продукція,випущена ВАТ "Невська косметика", "Procter&Gamble", "Colgate-Palmolive", "The Clorox Company" та інших. Більше того, їхня продукція найближчим часом буде вилучена із продажу і зникне з полиць магазинів.

У російському відомстві пояснили це тим, що при дослідженні продукції санітарно-епідеміологічним наглядом у ній було виявлено більший рівень токсикологічних речовин, що перевищує показник рівня безпеки.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео