Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Яку долю НБУ прогнозує малим банкам?

80240 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Національному банку України заявили про перспективи дрібних українських банків. Заступник голови НБУ виступив на щорічній конференції SME Banking Conference, де пояснив позицію відомства по відношенню до малих банків.

Під час щорічної тематичної конференції SME Banking Conference Дмитро Сологуб, заступник голови Нацбанку України, розповів, яке майбутнє, з позиції керівництва НБУ, чекає на дрібні банки України.

Як зазначив у своїй доповіді Сологуб, головне завдання НБУ — не реабілітація та підтримка малих банків, а сприяння збереженню здорових.

Офіційний представник НБУ заявив, що відомство не чинитиме жодних перешкод для діяльності малих банків, якщо вони мають достатню кількість капіталу.

Не виключено, за словами Сологуба, що НБУ прийматиме міри, які сприятимуть проведенню угод злиття та поглинання малих банків більш потужними.

Як зауважив заступник голови Нацбанку, банківська система має пережити повільну реанімацію, тому що саме поновлення економіки та процес економічного зростання буде досить повільним. Якщо економічна і політична ситуація у державі буде стабільною, то вже у другій половині 2016 року може відбутися значне помітне відновлення банківської системи.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео