Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чи готовий МВФ надати Україні допомогу?

187470 ПЕРЕГЛЯДІВ

МВФ назвав умови, які Україна буде змушена виконати для того, щоб отримати черговий транш на розвиток економіки держави. Про результати переговорів з Фондом відзвітувала міністр фінансів.

Наталія Яресько повідомила умови, які висуває Міжнародний валютний фонд для отримання Україною коштів на розвиток економіки і здійснення необхідних реформ. Даючи звіт щодо виконання програми діяльності, заявленою Кабінетом Міністрів, міністр фінансів розповіла про вимоги, які Україна має виконати для того, щоб стало можливим отримання чергового фінансового траншу.

Головною умовою, про яку заявили у Міжнародному валютному фонді, є ухвалення державного бюджету на наступний рік, а також прийняття змін до створеного нещодавно Податкового кодексу. Після виконання цих умов Україна очікуватиме на рішення спостережної ради Міжнародного валютного фонду. Для того щоб МВФ якнайскоріше прийняв позитивне рішення відносно надання траншу Україні, за словами Яресько, потрібно, щоб Кабінет Міністрів і Верховна Рада доклали максимум зусиль.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео