Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Більш ніж 60% українських роботодавців порушують державне законодавство

Більш ніж 60% українських роботодавців порушують державне законодавство
216423 ПЕРЕГЛЯДІВ

Саме такі дані було оприлюднено після масштабної перевірки платників податків, ініційованої Державною фіскальною службою України. У відомстві зазначають, що зазначена вище кількість українських роботодавців та підприємців порушують законодавство нашої держави через відсутність повноти фінансових нарахувань своїм робітникам і, як наслідок, приховують податки від сплати до державного бюджету.

Як зазначають у ДФС, найпоширенішими економічними порушеннями з боку представників українського бізнесу є так звані «тіньові» зарплати та використання людської необлікованої праці.

Більше 270-ти мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб після перевірок Державною фіскальною службою було додатково перераховано у держбюджет. Крім того, фінансові правопорушники сплатили більш ніж шість мільйонів військового збору та 61 мільйон єдиного внеску, регламентованих українським законодавством.

Варто відзначити, що за сім місяців поточного року співробітники ДФС виявили більше 90-та тисяч осіб, котрі, працюючи на підприємствах, не мали укладених із роботодавцями трудових договорів. Без офіційної реєстрації свою підприємницьку діяльність, у свою чергу, здійснювали трохи менше 35-ти тисяч громадян України.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео