Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Бюджет держави отримує вдвічі більше податків

Бюджет держави отримує вдвічі більше податків
108537 ПЕРЕГЛЯДІВ

У поточному році до державного бюджету надійшло вдвічі більше податкових виплат, зокрема, з доходів фізичних осіб. Такі зрушення свідчать про ефективну роботу, що проводиться з легалізації тіньових доходів громадян.

 

Петро Порошенко виступив на засіданні Ради регіонального розвитку, де підсумував діяльність податківців, розповівши про вже зроблені зрушення у сфері легалізації доходів громадян. Так, по відношенню до минулого року відбулося значне зростання податку з доходів фізичних осіб — названий показник сягнув 50 відсотків.

Зауваживши, що суттєве зростання податкових виплат з доходів громадян означає ефективну роботу з детенізації прибутків фізичних осіб. При цьому сам Президент зізнався, що поки не зовсім задоволений цим процесом, оскільки він міг би показувати більшу ефективність. За словами Порошенка, владою було скорочено розмір єдиного соціального внеску для того щоб зекономлені на цьому кошти підприємства могли виплати працівникам. Так, Президент висловив упевненість у тому, що за допомогою цієї міри, навіть підвищивши зарплати людям, власники підприємств все одно з позиції фінансової вигоди нічого не втратять.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео