Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Київводоканалу виникли фінансові проблеми

240899 ПЕРЕГЛЯДІВ

Київський водоканал має значні фінансові проблеми — за повідомленням департаменту претензійно-позовної роботи, борг столичного водоканалу майже сягнув 500 мільйонів гривень. Це може негативно позначитися на водопостачанні всього міста.

Керівництво департаменту претенційно-позовної роботи повідомило про те, що Київський водоканал має чималий борг за електропостачання: заборгованість складає вже майже 500 мільйонів гривень. Якщо водоканал не погасить борг перед Київенерго, місто навіть може залишитися без водопостачання.

Керівництво київського водоканалу розповідає, що зараз організація перебуває у складній ситуації через те, що певний час не підвищувала тарифи на водопостачання і водовідведення. А оскільки собівартість послуг стала більш високою і ніхто не компенсував різницю, що утворювалася, підприємство зайшло у глибокий мінус. Наразі керівники столичного водоканалу зізнаються, що підприємство не може одразу погасили заборгованість, тому попереджають про можливість тимчасового припинення водопостачання у місті.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео