Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українці почали довіряти гроші банкам

Українці почали довіряти гроші банкам
185628 ПЕРЕГЛЯДІВ

Банкіри помітили, що велика кількість українців повертають свої вклади до банків


Банкіри помітили, що велика кількість українців повертають свої вклади до банків. Керівник «Ідея Банку» Володимир Кузьо розповів про численне повернення колишніх клієнтів ряду українських банківських установ.
Під час інтерв’ю Кузьо розповів, що кількість повернених депозитів, які українці забрали з банку під час паніки у лютому, з початку березня значно зросла. Банкір зазначив, що минулого місяця відтік депозитів сягнув рекордної кількості. Однак тепер, помічаючи відносну стабільність найбільш сильних українських банків, вкладники повертаються.
Сприяють зміні рішень вкладників і спеціальні програми, які пропонують деякі банки. Зокрема, клієнтів переконують пропозиції депозитного вкладу з авансовою виплатою відсотків та інші вигідні послуги. Серед вигідних пропозицій для клієнтів, які забрали депозити – можливість повернути вклад без втрати відсотків.
Незважаючи на заспокійливу тенденцію та запевнення представників окремих банківських установ, не дуже сильні українські банки продовжують наближатися до банкрутства. Зокрема, фінансові аналітики прогнозують, що до завершення кризи залишиться лише кілька найбільш сильних банків.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео