Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна отримає від Швеції додатковий кредит

Україна отримає від Швеції додатковий кредит
106173 ПЕРЕГЛЯДІВ

У найближчі роки Швеція надасть Україні кредит у 175 мільйонів доларів


У найближчі роки Швеція надасть Україні кредит у 175 мільйонів доларів. Таку інформацію оприлюднили після зустрічі Президента України зі Стефаном Левеном, прем’єр-міністром Швеції.
Речник Президента Святослав Цегелко повідомив, що після зустрічі Петра Порошенка зі шведським прем’єр-міністром Стефаном Левеном було оголошено про рішення надати Україні ще один кредит до 2020 року, цього разу – від Швеції. Прогнозують, що сума шведського кредиту складатиме 175 мільйонів доларів.
11 березня також має вирішитися питання надання Україні ще одного траншу від МВФ. Висловили бажання допомогти Україні й інші держави. Зокрема, Швейцарія, у межах програми міжнародної допомоги може виділити для України кредит, що дорівнює 200 мільйонів доларів. А Сполучені Штати розглядають можливість надати додаткові 513 мільйонів у 2016 році, що на 20 мільйонів перевищуватиме кредит, отриманий Україною у 2014 році.
На даний момент Україна отримала з фондів Світового банку 215 мільйонів доларів, крім того, велика ймовірність, що протягом 2015 року допомога збільшиться до 2 мільярдів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео