Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Тарифи на комунальні послуги можуть переглягнути

Тарифи на комунальні послуги можуть переглягнути
185950 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кабінет міністрів отримав від Національної комісії регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг пропозицію переглянути  норми використання палива й теплової енергії на опалення.


Кабінет міністрів отримав від Національної комісії регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг пропозицію переглянути та за можливості поновити норми використання палива й теплової енергії на опалення.
Тарифи на опалення приміщень житлового та суспільного призначення найближчим часом мають бути переглянуті. Так вважає Нацкомісія регулювання енергетики та комунальних послуг. Потребу оновити норми використання палива для приміщень різного типу представники Національної комісії пояснюють тим, що нові методи розрахунку тарифів можуть зняти соціальну напруженість та зменшити фінансове навантаження з населення завдяки більш виваженій методиці оплати за комунальні послуги. Зокрема, зміні підлягають тарифи за опалення для громадян, які не мають лічильників, оскільки при відхиленні фактичних кліматичних показників від нормативних, ціни за опалення підлягають корекції.
Наразі єдиним документом, що регулює потреби у тепловій енергії, гарячій воді та вентиляції для населення та підприємств, є закон, затверджений ще у 1993 році.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео