Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Україні можна буде купити арестовані земельні ділянки

В Україні можна буде купити арестовані земельні ділянки
27601 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Державне підприємство (ДП) "Система електронних торгів арештованим майном" з 5 жовтня починає реалізовувати заарештовані земельні ділянки через онлайн-аукціони, повідомляє Інтерфакс-Україна.
     "5 жовтня 2016 року набувають чинності зміни до закону" Про виконавче провадження ", який встановлює, в тому числі, новий процес продажу заарештованих земельних ділянок. Тепер ці лоти можна буде продавати на електронних торгах, що і почне робити ДП" сетів "в жовтні ", - йдеться в повідомленні.
     ДП додає, що з НЕК "Укренерго" 21 вересня підписаний договір про співпрацю щодо організації продажу активів.
В рамках цієї домовленості надлишкове майно енергокомпанії буде продаватися на відкритих аукціонах сетах, брати участь в яких зможе будь-хто.
     "30 вересня був реалізований перший лот - металобрухт чорних і кольорових металів. У ході аукціону ціна виросла на 10% - зі стартовою 7,38 млн грн до 8,08 млн грн", - зазначає прес-служба ДП.
     Раніше, 14 вересня, ДП "сетів" отримало акредитацію Фонду держмайна (ФДМ) України в рамках меморандуму про співпрацю щодо організації продажів держмайна. Планується продаж об'єктів малої приватизації через електронні торги.
     "Реалізація досягнутої угоди дозволить спростити систему продажів об'єктів приватизації, зробити її більш відкритою, зменшить рівень бюрократизації та надасть можливість більш широкого доступу до такого майна", - йдеться в повідомленні.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео